Laiva Piraeus Heraklion

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • harvoin risteykset
    16 tunti
    Saat hinnan

Kreikka ja Kreetassa yhdistyvät Piraeus - Heraklion reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast ja Minoan Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Piraeus - Heraklion, ja näytämme sinulle myös hinnat Piraeus - Chaniá auttaa sinua saamaan Kreikka Kreetassa parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Piraeus Heraklion liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Piraeus Heraklion lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Piraeus Heraklion lauttaliput.

Halvat Piraeus - Heraklion -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Piraeus Heraklion lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Piraeus Heraklion lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Piraeus Heraklion lauttalippu internetistä AFerry tänään.