Laiva Piraeus Heraklion

Kartta

Hanki tarjous

  • 1 risteystä viikoittain
    16 tunti

Kreikka ja Kreetassa yhdistyvät Piraeus - Heraklion reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast ja Minoan Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Piraeus - Heraklion, ja näytämme sinulle myös hinnat Piraeus - Chaniá auttaa sinua saamaan Kreikka Kreetassa parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Piraeus Heraklion liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Piraeus Heraklion lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Piraeus Heraklion lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Piraeus Heraklion lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Piraeus Heraklion lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Piraeus Heraklion lauttalippu internetistä AFerry tänään.