Laiva Piraeus Folegandros

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 7 risteystä viikoittain
  4 tunti
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  4 tunti
  Saat hinnan
 • 3 risteystä viikoittain
  6 tunti 20 min.
  Saat hinnan

Kreikka ja Kykladien yhdistyvät Piraeus - Folegandros reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Sea Jets ja Zante Ferries.

Varaa kaikilta suurimmilta Piraeus Folegandros liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Piraeus Folegandros lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Piraeus Folegandros lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Piraeus Folegandros lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Piraeus Folegandros lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Piraeus Folegandros lauttalippu internetistä AFerry tänään.