Laiva Piraeus Aegina

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 3-risteykset päivittäin
    1 tunti 15 min.
    Saat hinnan
  • 3-risteykset päivittäin
    40 min.
    Saat hinnan

Kreikka ja Argo-Saroniset saaret yhdistyvät Piraeus - Aegina reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANES Ferries, Hellenic Seaways ja Saronic Ferries.

Varaa kaikilta suurimmilta Piraeus Aegina liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Piraeus Aegina lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Piraeus Aegina lauttaliput.

Halvat Piraeus - Aegina -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Piraeus Aegina lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Piraeus Aegina lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Piraeus Aegina lauttalippu internetistä AFerry tänään.