Pembroke Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Pembroke Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Pembroke AFerry. Laivat Pembroke, Wales, ovat saatavilla osoitteesta Irlanti. Voit ottaa lautan Pembroke alkaen Rosslare.

Pembroke Lauttayhtiöt

Pembroke -lautoja liikennöi Irish Ferries. Kun etsit lautta Pembroke, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Pembroke lautat, joissa Irish Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Pembroke on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Pembroke lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Pembroke liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Pembroke lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Pembroke lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Rosslare - Pembroke
(Irish Ferries)
383 €
  • Varattu: sunnuntaina 30. elokuuta 2020
  • Matkustus: torstaina 5. marraskuuta 2020 - torstaina 19. marraskuuta 2020
  • Auto + 2
  • Pembroke Lautta
  • Pembroke Lautta
  • Pembroke Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Pembroke lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Pembroke lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Pembroke lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Pembroke Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Irish Ferries

Pembroke Dock, Pembrokeshire, SA72 6UF, United Kingdom