Patras Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Patras Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Patras AFerry. Laivat Patras, Kreikka, ovat saatavilla osoitteesta Italia. Voit ottaa lautan Patras alkaen 4 lauttasatamat:

  • Ancona
  • Bari
  • Brindisi
  • Venetsia

Patras Lauttayhtiöt

Patras -lautoja liikennöi ANEK Superfast, Grimaldi Lines ja Minoan Lines. Koska 3 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Patras ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Patras, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Patras lautat, joissa ANEK Superfast, Grimaldi Lines ja Minoan Lines tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Patras on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Patras lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Patras liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Patras lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Patras lauttaliput.

  • Patras Lautta
  • Patras Lautta
  • Patras Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Patras lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Patras lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Patras lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Patras Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

ANEK Superfast

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece

Levante Ferries

Patras Ferry Terminal , Patras 262 23, Greece

Grimaldi Lines

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece

Minoan Lines

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece