Laiva Patras Venetsia

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2 risteystä viikoittain
    33 tunti 31 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Kreikka ja Italia yhdistyvät Patras - Venetsia reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast ja Minoan Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Patras - Venetsia, ja näytämme sinulle myös hinnat Igoumenitsa - Venetsia auttaa sinua saamaan Kreikka Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Patras Venetsia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Patras Venetsia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Patras Venetsia lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Patras Venetsia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Patras Venetsia lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Patras Venetsia lauttalippu internetistä AFerry tänään.