Laiva Patras Brindisi

Kartta

Hanki tarjous

  • 2 risteystä viikoittain
    17 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Kreikka ja Italia yhdistyvät Patras - Brindisi reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Grimaldi Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Patras - Brindisi, ja näytämme sinulle myös hinnat Igoumenitsa - Bari, Igoumenitsa - Brindisi ja Patras - Bari auttaa sinua saamaan Kreikka Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Patras Brindisi liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Patras Brindisi lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Patras Brindisi lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Patras Brindisi lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Patras Brindisi lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Patras Brindisi lauttalippu internetistä AFerry tänään.