Laiva Patras Bari

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 6 risteystä viikoittain
    15 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Kreikka ja Italia yhdistyvät Patras - Bari reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast. Vertaamme hintoja ja aikoja Patras - Bari, ja näytämme sinulle myös hinnat Igoumenitsa - Bari, Igoumenitsa - Brindisi ja Patras - Brindisi auttaa sinua saamaan Kreikka Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Patras Bari liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Patras Bari lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Patras Bari lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Patras Bari lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Patras Bari lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Patras Bari lauttalippu internetistä AFerry tänään.