Patmos Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Patmos Reitit

Varaa lautta Patmos AFerry. Patmos voit käyttää lauttoja ympäri Dodekanesia ja myös Kreikka ja Kykladien. Kotimaan palvelut Dodekanesia ovat saatavilla Patmos -palvelusta 5 lauttasatamat:

  • Kos
  • Leros
  • Lipsi
  • Ródos
  • Symi

Lautat pois Dodekanesia purjehtivat Patmos -palvelusta Piraeus ja Syros.

Patmos Lauttayhtiöt

Patmos -lautoja liikennöi Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Patmos ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Patmos, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Patmos lautat, joissa Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Patmos on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Patmos lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Patmos liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Patmos lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Patmos lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Patmos Lautta
  • Patmos Lautta
  • Patmos Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Patmos lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Patmos lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Patmos lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Patmos Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Blue Star Ferries

Patmos Port, Patmos 85001, Greece

Blue Star Ferries

Patmos Port, Patmos 85001, Greece

Dodekanisos Seaways

Patmos Port, Patmos 85001, Greece

Hellenic Seaways

Patmos Port, Patmos, 85001, Greece.