Laiva Palma Ibiza

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1 risteystä viikoittain
    4 tunti
    Saat hinnan
  • 2-risteykset päivittäin
    2 tunti
    Saat hinnan

Palma - Ibiza on sisäinen matka Baleaarit tällä hetkellä reitillä Balearia ja Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Palma - Ibiza, ja näytämme sinulle myös hinnat Palma - San Antonio jotta voit päästä käsiksi Baleaarit parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Palma Ibiza liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Palma Ibiza lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Palma Ibiza lauttaliput.

Halvat Palma - Ibiza -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Palma Ibiza lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Palma Ibiza lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Palma Ibiza lauttalippu internetistä AFerry tänään.