Laiva Palma Gandia

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Baleaarit ja Espanja yhdistyvät Palma - Gandia reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Palma - Gandia, ja näytämme sinulle myös hinnat Palma - Barcelona, Palma - Denia ja Palma - Valencia auttaa sinua saamaan Baleaarit Espanja parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Palma Gandia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Palma Gandia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Palma Gandia lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Palma Gandia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Palma Gandia lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Palma Gandia lauttalippu internetistä AFerry tänään.