Laiva Palma Barcelona

Kartta

Hanki tarjous

  • 5 risteystä viikoittain
    7 tunti 15 min.
  • 2-risteykset päivittäin
    7 tunti 30 min.

Baleaarit ja Espanja yhdistyvät Palma - Barcelona reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Balearia ja Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Palma - Barcelona, ja näytämme sinulle myös hinnat Palma - Denia, Palma - Gandia ja Palma - Valencia auttaa sinua saamaan Baleaarit Espanja parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Palma Barcelona liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Palma Barcelona lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Palma Barcelona lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Palma Barcelona lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Palma Barcelona lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Palma Barcelona lauttalippu internetistä AFerry tänään.