Laiva Palma Barcelona

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 6 risteystä viikoittain
    7 tunti 45 min.
    Saat hinnan
  • 7 risteystä viikoittain
    7 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Baleaarit ja Espanja yhdistyvät Palma - Barcelona reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Balearia ja Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Palma - Barcelona, ja näytämme sinulle myös hinnat Palma - Denia, Palma - Gandia ja Palma - Valencia auttaa sinua saamaan Baleaarit Espanja parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Palma Barcelona liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Palma Barcelona lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Palma Barcelona lauttaliput.

Halvat Palma - Barcelona -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Palma Barcelona lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Palma Barcelona lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Palma Barcelona lauttalippu internetistä AFerry tänään.