Oslo Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Oslo Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Oslo AFerry. Laivat Oslo, Norja, ovat saatavilla osoitteesta Saksa ja Tanska. Voit ottaa lautan Oslo alkaen Frederikshavn, Kiel ja Kööpenhamina.

Oslo Lauttayhtiöt

Oslo -lautoja liikennöi Color Line, DFDS ja Stena Line. Koska 3 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Oslo ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Oslo, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Oslo lautat, joissa Color Line, DFDS ja Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Oslo on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Oslo lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Oslo liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Oslo lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Oslo lauttaliput.

  • Oslo Lautta
  • Oslo Lautta
  • Oslo Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Oslo lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Oslo lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Oslo lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Oslo Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Color Line

Color Line Terminalen, Hjortnes, 0250, Norway

DFDS

Utstikker II, Vippetangen, 0150, Norway

Stena Line

Stena Line A/S, Vippetangen, Utstikker 2, Oslo, N-0154, Norway