Laiva Oslo Frederikshavn

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    9 tunti 45 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Norja ja Tanska yhdistyvät Oslo - Frederikshavn reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Stena Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Oslo - Frederikshavn, ja näytämme sinulle myös hinnat 5 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Norja Tanska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Bergen - Hirtshals
  • Kristiansand - Hirtshals
  • Langesund - Hirtshals
  • Larvik - Hirtshals
  • Stavanger - Hirtshals

Varaa kaikilta suurimmilta Oslo Frederikshavn liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Oslo Frederikshavn lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Oslo Frederikshavn lauttaliput.

Halvat Oslo - Frederikshavn -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Oslo Frederikshavn lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Oslo Frederikshavn lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Oslo Frederikshavn lauttalippu internetistä AFerry tänään.