Laiva Osaka

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Osaka Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Osaka AFerry. Osaka voit käyttää lauttoja ympäri Japani ja myös Korean tasavalta. Kotimaan palvelut Japani ovat saatavilla Osaka -palvelusta Beppu kun taas lautat Japani purjehtivat Busan.

Osaka Lauttayhtiöt

Osaka -lautoja liikennöi Panstar Cruise Line ja Sunflower Ferry. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Osaka ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Osaka, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Osaka lautat, joissa Panstar Cruise Line ja Sunflower Ferry tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Osaka on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Osaka liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Osaka lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Osaka lauttaliput.

  • Lautat Osaka
  • Lautat Osaka
  • Lautat Osaka

Vertaa kaikkien johtavien Osaka lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Osaka lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Osaka lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Osaka Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Panstar Cruise Line

559-0034 20-52 Nanko Kita1-chome, Suminoe-KU, Osaka, Japan

Panstar Cruise Line

559-0034 20-52 Nanko Kita1-chome, Suminoe-KU, Osaka, Japan