Laiva Orzola La Graciosa

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 8-risteykset päivittäin
    30 min.
    Saat hinnan

Lanzarote ja Kanarian saaret yhdistyvät Orzola - La Graciosa reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Lineas Maritimas Romero.

Varaa kaikilta suurimmilta Orzola La Graciosa liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Orzola La Graciosa lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Orzola La Graciosa lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Orzola La Graciosa lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Orzola La Graciosa lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Orzola La Graciosa lauttalippu internetistä AFerry tänään.