Oresundbron

Kartta

Hanki tarjous

Varaa Oresundbron lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Oresundbron muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Ruotsi ja Tanska. Vertaa kaikkien johtavien Oresundbron lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Oresundbron lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Oresundbron lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Oresundbron reittejä ja lähtijöitä Kööpenhamina ja Malmö. Kun mahdollista, vertaamme Oresundbron Scandlines Helsingor Helsingborg, Scandlines ja Stena Line auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Oresundbron reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Oresundbron lauttaliput.

Oresundbron Reitit

 • Vertaa ja varaa Oresundbron lippuja Kööpenhamina ja Malmö AFerryn kanssa!
 • Vertaa ja varaa Oresundbron lippuja Kööpenhamina ja Malmö AFerryn kanssa!

Lähtöselvitystiedot

Pidä 8-numeroinen viitenumerosi valmiina saapuessasi maksupisteeseen. Miehitetyillä kaistoilla anna 8-numeroinen numerosi virkailijalle, luottokorttilinjoilla käytä näppäimistöä kirjoittaaksesi 8-numeroisen numerosi.

Oresundbron Satamat

Ruotsi

 • Malmo

  Port Address: Oresund Bridge
  Malmö
  Sweden

  Malmo Satama

Tanska

Video

Oresundbron YouTube Video