Laiva Nynashamn

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Nynashamn Reitit

Varaa lautta Nynashamn AFerry. Laivat Nynashamn, Ruotsi, ovat saatavilla osoitteesta Latvia ja Puola. Voit ottaa lautan Nynashamn alkaen Gdansk ja Ventspils.

Nynashamn Lauttayhtiöt

Nynashamn -lautoja liikennöi Polferries ja Stena Line. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Nynashamn ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Nynashamn, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Nynashamn lautat, joissa Polferries ja Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Nynashamn on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Nynashamn liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Nynashamn lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Nynashamn lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Nynashamn
  • Lautat Nynashamn
  • Lautat Nynashamn

Vertaa kaikkien johtavien Nynashamn lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Nynashamn lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Nynashamn lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Nynashamn Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Polferries

Färjeterminalen, 149 30, Nynäshamn, Sweden

Stena Line

Burger Sweden AB, Färjeterminalen, S-14930 Nynäshamn, Sweden