Laiva Nynashamn Gdansk

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    18 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ruotsi ja Puola yhdistyvät Nynashamn - Gdansk reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Polferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Nynashamn - Gdansk, ja näytämme sinulle myös hinnat Karlskrona - Gdynia ja Ystad - Swinoujscie auttaa sinua saamaan Ruotsi Puola parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Nynashamn Gdansk liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Nynashamn Gdansk lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Nynashamn Gdansk lauttaliput.

Halvat Nynashamn - Gdansk -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Nynashamn Gdansk lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Nynashamn Gdansk lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Nynashamn Gdansk lauttalippu internetistä AFerry tänään.