NorthLink

NorthLink
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa NorthLink lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. NorthLink muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Orkneysaaret, Shetland ja Skotlanti. Vertaa kaikkien johtavien NorthLink lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata NorthLink lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa NorthLink lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan NorthLink reittejä ja lähtijöitä Aberdeen, Kirkwall, Lerwick, Scrabster ja Stromness. Kun mahdollista, vertaamme NorthLink Pentland Ferries auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa NorthLink reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat NorthLink lauttaliput.

Yleiskatsaus

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

NorthLink Reitit

    Erikoistarjoukset

    Video

    NorthLink YouTube Video