Norfolkline

Norfolkline
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Norfolkline Yleiskatsaus
Varaa Norfolkline:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Norfolkline:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Norfolkline:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Ajoneuvojen on oltava satamassa tekemässä lähtöselvitys loppuun vähintään 60 minuuttia ennen vesille lähtöä, ruuhka-aikoina varattava jopa 1 tunti 30 minuuttia. Huomaathan, että sataman turva- ja maahanmuuttotarkistukset ovat ennen lähtöselvitystä Doverin/Calaisin satamissa, mutta lähtöselvityksen jälkeen Dunkerquen satamassa.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Norfolkline Reitit

    Erikoistarjoukset    Kuinka tehdä varaus

    Vertaa kaikkien johtavien Norfolkline:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Norfolkline:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Norfolkline:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

    Video

    Norfolkline YouTube Video