Nordic JetLine

Nordic JetLine Ferry
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Nordic JetLine Yleiskatsaus
Varaa Nordic JetLine Ferry:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Nordic JetLine Ferry:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Nordic JetLine Ferry:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Kaikkien matkustajien lähtöselvitys suoritetaan vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä. Siirry lähtöselvitystiskeille saavuttuasi lähtösatamaan. Voimassa oleva passi täytyy esittää pyydettäessä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Nordic JetLine Ferry Reitit    Kuinka tehdä varaus

    Vertaa kaikkien johtavien Nordic JetLine Ferry:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Nordic JetLine Ferry:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Nordic JetLine Ferry:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.