NLG

NLG
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa NLG lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. NLG muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Italia. Vertaa kaikkien johtavien NLG lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata NLG lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa NLG lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan NLG reittejä ja lähtijöitä Capri, Napoli, Ponza, Sorrento, Termoli, Terracina ja Tremiti. Kun mahdollista, vertaamme NLG Tirrenia di Navigazione auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa NLG reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat NLG lauttaliput.

Yleiskatsaus

Reitit:
8
Lyhin risteys:
Capri - Sorrento
20 min.
Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

NLG Reitit

  • Vertaa ja varaa NLG lippuja Napoli, Ponza, Sorrento ja muita AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa NLG lippuja Napoli, Ponza, Sorrento ja muita AFerryn kanssa!