Newhaven Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Newhaven Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Newhaven AFerry. Laivat Newhaven, Englanti, ovat saatavilla osoitteesta Ranska. Voit ottaa lautan Newhaven alkaen Dieppe.

Newhaven Lauttayhtiöt

Newhaven -lautoja liikennöi DFDS. Kun etsit lautta Newhaven, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Newhaven lautat, joissa DFDS tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Newhaven on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Newhaven lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Newhaven liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Newhaven lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Newhaven lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Dieppe - Newhaven
(DFDS)
73 €
  • Varattu: torstaina 22. lokakuuta 2020
  • Matkustus: sunnuntaina 25. lokakuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 2
  • Newhaven Lautta
  • Newhaven Lautta
  • Newhaven Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Newhaven lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Newhaven lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Newhaven lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Newhaven Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

DFDS

Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF, United Kingdom

DFDS

Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF, United Kingdom