Laiva Newhaven Dieppe

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2-risteykset päivittäin
    4 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Englanti ja Ranska yhdistyvät Newhaven - Dieppe reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä DFDS. Vertaamme hintoja ja aikoja Newhaven - Dieppe, ja näytämme sinulle myös hinnat Portsmouth - Caen ja Portsmouth - Le Havre auttaa sinua saamaan Englanti Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Newhaven Dieppe liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Newhaven Dieppe lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Newhaven Dieppe lauttaliput.

Halvat Newhaven - Dieppe -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Newhaven Dieppe lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Newhaven Dieppe lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Newhaven Dieppe lauttalippu internetistä AFerry tänään.