Newcastle Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Newcastle Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Newcastle AFerry. Laivat Newcastle, Englanti, ovat saatavilla osoitteesta Hollanti. Voit ottaa lautan Newcastle alkaen Ijmuiden.

Newcastle Lauttayhtiöt

Newcastle -lautoja liikennöi DFDS. Kun etsit lautta Newcastle, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Newcastle lautat, joissa DFDS tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Newcastle on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Newcastle lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Newcastle liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Newcastle lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Newcastle lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Amsterdam IJmuiden - Newcastle
(DFDS Seaways)
328 €
  • Varattu: torstaina 3. syyskuuta 2020
  • Matkustus: keskiviikkona 23. joulukuuta 2020 - keskiviikkona 30. joulukuuta 2020
  • Auto + 1
  • Newcastle Lautta
  • Newcastle Lautta
  • Newcastle Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Newcastle lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Newcastle lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Newcastle lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Newcastle Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

DFDS

Royal Quays, North Shields, Tyne & Wear, NE29 6EE, United Kingdom