Laiva Naxos Rafina

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 7 risteystä viikoittain
  4 tunti 10 min.
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  4 tunti 35 min.
  Saat hinnan
 • 7 risteystä viikoittain
  5 tunti 35 min.
  Saat hinnan

Kykladien ja Kreikka yhdistyvät Naxos - Rafina reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ja Sea Jets.

Varaa kaikilta suurimmilta Naxos Rafina liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Naxos Rafina lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Naxos Rafina lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Naxos Rafina lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Naxos Rafina lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Naxos Rafina lauttalippu internetistä AFerry tänään.