Laiva Naha

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Naha Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Naha AFerry. Kotimaan palvelut Japani ovat saatavilla Naha -palvelusta Kagoshima ja Yoron.

Naha Lauttayhtiöt

Naha -lautoja liikennöi Marix Line. Kun etsit lautta Naha, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Naha lautat, joissa Marix Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Naha on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Naha liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Naha lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Naha lauttaliput.

  • Lautat Naha
  • Lautat Naha
  • Lautat Naha

Vertaa kaikkien johtavien Naha lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Naha lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Naha lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Naha Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

A Line Ferry

Naha terminal, Tondocho 2-1, Naha, Okinawa, 900-0035, Japan

Marix Line

900-0035 Nahaport terminal, Tondo cho 2-1, Naha shi, Okinawa ken, Japan