Laiva Nador Sète

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1 risteystä viikoittain
    36 tunti 45 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Marokko ja Ranska yhdistyvät Nador - Sète reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Grandi Navi Veloci. Vertaamme hintoja ja aikoja Nador - Sète, ja näytämme sinulle myös hinnat Tanger Med - Sète auttaa sinua saamaan Marokko Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Nador Sète liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Nador Sète lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Nador Sète lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Nador Sète lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Nador Sète lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Nador Sète lauttalippu internetistä AFerry tänään.