Laiva Naantali

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Naantali Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Naantali AFerry. Laivat Naantali, Suomi, ovat saatavilla osoitteesta Åland ja Ruotsi. Voit ottaa lautan Naantali alkaen Kapellskar ja Langnas.

Naantali Lauttayhtiöt

Naantali -lautoja liikennöi Finnlines. Kun etsit lautta Naantali, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Naantali lautat, joissa Finnlines tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Naantali on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Naantali liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Naantali lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Naantali lauttaliput.

  • Lautat Naantali
  • Lautat Naantali
  • Lautat Naantali

Vertaa kaikkien johtavien Naantali lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Naantali lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Naantali lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Naantali Kartta

Katso kartta

Sataman osoite