Laiva Naantali Kapellskar

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1-risteykset päivittäin
    7 tunti 45 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Suomi ja Ruotsi yhdistyvät Naantali - Kapellskar reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Finnlines. Vertaamme hintoja ja aikoja Naantali - Kapellskar, ja näytämme sinulle myös hinnat Helsinki - Tukholma ja Turku - Tukholma auttaa sinua saamaan Suomi Ruotsi parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Naantali Kapellskar liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Naantali Kapellskar lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Naantali Kapellskar lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Naantali Kapellskar lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Naantali Kapellskar lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Naantali Kapellskar lauttalippu internetistä AFerry tänään.