Laiva Mykonos Rafina

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 2-risteykset päivittäin
  2 tunti 15 min.
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  2 tunti 45 min.
  Saat hinnan
 • 2-risteykset päivittäin
  3 tunti 45 min.
  Saat hinnan

Kykladien ja Kreikka yhdistyvät Mykonos - Rafina reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ja Sea Jets.

Varaa kaikilta suurimmilta Mykonos Rafina liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Mykonos Rafina lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Mykonos Rafina lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Mykonos Rafina lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Mykonos Rafina lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Mykonos Rafina lauttalippu internetistä AFerry tänään.