Laiva Mykonos Piraeus

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 7 risteystä viikoittain
  2 tunti 40 min.
  Saat hinnan
 • 7 risteystä viikoittain
  4 tunti 15 min.
  Saat hinnan
 • 7 risteystä viikoittain
  9 tunti 25 min.
  Saat hinnan

Kykladien ja Kreikka yhdistyvät Mykonos - Piraeus reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Varaa kaikilta suurimmilta Mykonos Piraeus liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Mykonos Piraeus lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Mykonos Piraeus lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Mykonos Piraeus lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Mykonos Piraeus lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Mykonos Piraeus lauttalippu internetistä AFerry tänään.