Laiva Motril

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Motril Reitit

  • Tanger Med - Motril / Motril - Tanger Med
    7 risteystä viikoittain
    8 tunti

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Motril AFerry. Motril voit käyttää lauttoja ympäri Espanja ja myös Marokko. Kotimaan palvelut Espanja ovat saatavilla Motril -palvelusta Melilla kun taas lautat Espanja purjehtivat Al Hoceima ja Nador.

Motril Lauttayhtiöt

Motril -lautoja liikennöi Naviera Armas. Kun etsit lautta Motril, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Motril lautat, joissa Naviera Armas tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Motril on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Motril liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Motril lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Motril lauttaliput.

  • Lautat Motril
  • Lautat Motril
  • Lautat Motril

Vertaa kaikkien johtavien Motril lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Motril lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Motril lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Motril Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Balearia

Paseo del Puerto, 35, 18613, Motril, Granada, Spain

FRS

Paseo del Puerto, 35, 18613, Motril, Granada, Spain

Naviera Armas

18600 Motril, Granada, Spain