Morro Jable Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Varaa lautta Morro Jable AFerry. Laivat Morro Jable, Kanarian saaret, ovat saatavilla osoitteesta Tenerifen. Voit ottaa lautan Morro Jable alkaen Santa Cruz de Tenerife.

Morro Jable Lauttayhtiöt

Morro Jable -lautoja liikennöi Fred Olsen ja Naviera Armas. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Morro Jable ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Morro Jable, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Morro Jable lautat, joissa Fred Olsen ja Naviera Armas tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Morro Jable on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Morro Jable lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Morro Jable liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Morro Jable lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Morro Jable lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Las Palmas de G.C. - Morro Jable
(Fred Olsen)
106,55 €
  • Varattu: maanantaina 30. syyskuuta 2019
  • Matkustus: lauantaina 9. marraskuuta 2019 (Vain meno)
  • Auto + 2

Erikoistarjoukset

  • Morro Jable Lautta
  • Morro Jable Lautta
  • Morro Jable Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Morro Jable lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Morro Jable lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Morro Jable lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Morro Jable Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Naviera Armas

Edificio Area de Puertos Puerto de Morro Jable, s/n, 35625 - Morrojable, Canary Islands (Fuerteventura)