Laiva Montevideo

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Montevideo AFerry. Laivat Montevideo, Uruguay, ovat saatavilla osoitteesta Argentina,. Voit ottaa lautan Montevideo alkaen Buenos Aires.

Montevideo Lauttayhtiöt

Montevideo -lautoja liikennöi Colonia Express. Kun etsit lautta Montevideo, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Montevideo lautat, joissa Colonia Express tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Montevideo on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Montevideo liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Montevideo lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Montevideo lauttaliput.

  • Lautat Montevideo
  • Lautat Montevideo
  • Lautat Montevideo

Vertaa kaikkien johtavien Montevideo lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Montevideo lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Montevideo lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Montevideo Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Colonia Express

Terminal de Tres Cruces, Av. Italia y Blvd. Artigas, Local 31A, , Uruguay