Montenegro Lines

Montenegro Lines
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Montenegro Lines Yleiskatsaus
Varaa Montenegro Lines:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Montenegro Lines:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Montenegro Lines:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Ilmoittaudu lähtöselvityksessä vähintään 2 tuntia ennen suunniteltua lähtöä. Tätä ehtoa noudattamattomat matkustajat menettävät oikeutensa nousta laivaan, hyttinsä makuupaikan tai kulkuneuvonsa kuljetuksen - ilman hyvitysoikeutta. Matkustajien on noustava alukseen vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Montenegro Lines Reitit    Kuinka tehdä varaus

    Vertaa kaikkien johtavien Montenegro Lines:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Montenegro Lines:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Montenegro Lines:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.