Laiva Messina

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Messina Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Messina AFerry. Laivat Messina, Sisilia, ovat saatavilla osoitteesta Italia ja Liparisaaret. Voit ottaa lautan Messina alkaen Salerno, Villa San Giovanni ja Vulcano.

Messina Lauttayhtiöt

Messina -lautoja liikennöi Caronte & Tourist ja Liberty Lines. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Messina ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Messina, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Messina lautat, joissa Caronte & Tourist ja Liberty Lines tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Messina on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Messina liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Messina lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Messina lauttaliput.

  • Lautat Messina
  • Lautat Messina
  • Lautat Messina

Vertaa kaikkien johtavien Messina lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Messina lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Messina lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Messina Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Caronte & Tourist

Messina - Molo Norimberga, 98122 Messina, Italy

Caronte & Tourist

Rada S. Francesco, , Italy

Liberty Lines

Molo d'imbarco Rizzo - Via Luigi Rizzo , 98122 (ME) , Italy