Laiva Melbourne

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Melbourne AFerry. Melbourne voit käyttää lauttoja ympäri Australia ja myös Tasmania. Kotimaan palvelut Australia ovat saatavilla Melbourne -palvelusta Devonport kun taas lautat Australia purjehtivat Devonport.

Melbourne Lauttayhtiöt

Melbourne -lautoja liikennöi Spirit of Tasmania. Kun etsit lautta Melbourne, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Melbourne lautat, joissa Spirit of Tasmania tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Melbourne on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Melbourne liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Melbourne lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Melbourne lauttaliput.

  • Lautat Melbourne
  • Lautat Melbourne
  • Lautat Melbourne

Vertaa kaikkien johtavien Melbourne lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Melbourne lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Melbourne lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Melbourne Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Spirit of Tasmania

185 Bay Street, Port Melbourne VIC 3207, Australia