Medmar

Medmar
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Medmar lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Medmar muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Italia. Vertaa kaikkien johtavien Medmar lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Medmar lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Medmar lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Medmar reittejä ja lähtijöitä Casamicciola, Ischia, Napoli ja Pozzuoli. Kun mahdollista, vertaamme Medmar Alilauro auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Medmar reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Medmar lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys suoritetaan vähintään 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Medmar Reitit

    Erikoistarjoukset

    • Vertaa ja varaa Medmar lippuja Casamicciola, Napoli, Ischia ja muita AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Medmar lippuja Casamicciola, Napoli, Ischia ja muita AFerryn kanssa!

    Video

    Medmar YouTube Video