Mediterranea Pitiusas

Mediterranea Pitiusas
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Mediterranea Pitiusas lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Mediterranea Pitiusas muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Baleaarit. Vertaa kaikkien johtavien Mediterranea Pitiusas lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Mediterranea Pitiusas lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Mediterranea Pitiusas lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Mediterranea Pitiusas reittejä ja lähtijöitä Formentera ja Ibiza. Kun mahdollista, vertaamme Mediterranea Pitiusas Aquabus Ferry Boats, Balearia ja Trasmapi auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Mediterranea Pitiusas reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Mediterranea Pitiusas lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Kaikkien matkustajien lähtöselvitys tehdään vähintään 15 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Mediterranea Pitiusas Reitit

    Erikoistarjoukset

    • Vertaa ja varaa Mediterranea Pitiusas lippuja Formentera ja Ibiza AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Mediterranea Pitiusas lippuja Formentera ja Ibiza AFerryn kanssa!

    Video

    Mediterranea Pitiusas YouTube Video