Meander Travel

Meander Travel
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Meander Travel lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Meander Travel muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Kreikka ja Turkki. Vertaa kaikkien johtavien Meander Travel lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Meander Travel lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Meander Travel lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Meander Travel reittejä ja lähtijöitä Kusadasi, Pythagorio ja Vathy.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Meander Travel reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Meander Travel lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Meander Travel Reitit

    • Vertaa ja varaa Meander Travel lippuja Kusadasi, Pythagorio ja Vathy AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Meander Travel lippuja Kusadasi, Pythagorio ja Vathy AFerryn kanssa!