Marix Line

Kartta
  • Marix Line
    Marix Line

Hanki tarjous

Vertaa ja varaa Marix Line lippuja Kagoshima, Motobu, Naha ja muita AFerryn kanssa!

Varaa Marix Line lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Marix Line muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Japani. Vertaa kaikkien johtavien Marix Line lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Marix Line lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Marix Line lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Marix Line reittejä ja lähtijöitä Kagoshima, Motobu, Naha, Naze, Wadomari ja Yoron. Kun mahdollista, vertaamme Marix Line A Line Ferry auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Marix Line reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Marix Line lauttaliput.

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys on vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä reittimatkustajille, vähintään 2 tuntia ennen lähtöä ajoneuvon kanssa Kagoshimasta lähteville matkustajille ja vähintään 1 tunti ennen lähtöä kaikkiin muihin satamiin ajoneuvon kanssa matkustaville.

Marix Line Satamat

Video

Marix Line YouTube Video