Mariehamn Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Maarianhamina Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Maarianhamina AFerry. Laivat Maarianhamina, Åland, ovat saatavilla osoitteesta Eesti, Ruotsi ja Suomi. Voit ottaa lautan Maarianhamina alkaen 5 lauttasatamat:

  • Helsinki
  • Kapellskar
  • Tallinna
  • Tukholma
  • Turku

Maarianhamina Lauttayhtiöt

Maarianhamina -lautoja liikennöi Tallink Silja ja Viking Line. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Maarianhamina ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Maarianhamina, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Maarianhamina lautat, joissa Tallink Silja ja Viking Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Maarianhamina on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Mariehamn lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Mariehamn liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Mariehamn lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Mariehamn lauttaliput.

  • Mariehamn Lautta
  • Mariehamn Lautta
  • Mariehamn Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Mariehamn lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Mariehamn lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Mariehamn lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Maarianhamina Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Tallink Silja

Västra Hamnen, Mariehamn, 22100, Aland Islands

Viking Line

Viking Line Terminal, Västerhamn, FIN-22101, Aland Islands, Finland