Laiva Mantoudi

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Mantoudi Reitit

 • Alonissos - Mantoudi / Mantoudi - Alonissos
  2 risteystä viikoittain
  1 tunti 45 min.
 • Glossa - Mantoudi / Mantoudi - Glossa
  5 risteystä viikoittain
  1 tunti 30 min.
 • Skiathos - Mantoudi / Mantoudi - Skiathos
  7 risteystä viikoittain
  1 tunti 30 min.
 • Volos - Mantoudi / Mantoudi - Volos
  5 risteystä viikoittain
  5 tunti 30 min.

Varaa lautta Mantoudi AFerry. Laivat Mantoudi, Kreikka, ovat saatavilla osoitteesta Sporadien. Voit ottaa lautan Mantoudi alkaen Alonissos.

Mantoudi Lauttayhtiöt

Mantoudi -lautoja liikennöi ANES Ferries. Kun etsit lautta Mantoudi, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Mantoudi lautat, joissa ANES Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Mantoudi on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Mantoudi liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Mantoudi lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Mantoudi lauttaliput.

Erikoistarjoukset

 • Lautat Mantoudi
 • Lautat Mantoudi
 • Lautat Mantoudi

Vertaa kaikkien johtavien Mantoudi lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Mantoudi lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Mantoudi lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Mantoudi Kartta

Katso kartta

Sataman osoite