Manche Iles Express

Manche Iles Express
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Manche Iles Express lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Manche Iles Express muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Kanaalisaaret ja Ranska. Vertaa kaikkien johtavien Manche Iles Express lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Manche Iles Express lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Manche Iles Express lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Manche Iles Express reittejä ja lähtijöitä Alderney, Carteret, Dielette, Granville, Guernsey, Jersey ja Sark. Kun mahdollista, vertaamme Manche Iles Express Condor Ferries auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Manche Iles Express reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Manche Iles Express lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Matkustajien on kirjauduttava sisäänkirjautumista varten vähintään 1 tunti ennen lähtöä. Kaikille matkustajille, mukaan lukien lippujen omaavat matkustajat, jotka saapuvat lähtöselvitykseen alle 30 minuuttia ennen lähtöä, voidaan evätä nousta lennolle, eikä heillä ole oikeutta turvautua MANCHE ILES EXPRESSiin. Matkustajat, joilta evätään pääsy lennolle myöhäisen saapumisen vuoksi sisäänkirjautumisen vuoksi, vastaavat hintakustannuksista. Varatessasi saat toisen vahvistuksen, joka sisältää Manche Iles Express -viitenumeron. Ole hyvä ja pidä tämä lähtöä ja saapumista varten, koska ilman Manche Iles Express -viittausta sinulla ei ole lupaa matkustaa.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Manche Iles Express Reitit

    Erikoistarjoukset

    • Vertaa ja varaa Manche Iles Express lippuja Guernsey, Jersey, Dielette ja muita AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Manche Iles Express lippuja Guernsey, Jersey, Dielette ja muita AFerryn kanssa!

    Video

    Manche Iles Express YouTube Video