Laiva Malmö Travemunde

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2-risteykset päivittäin
    8 tunti 45 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ruotsi ja Saksa yhdistyvät Malmö - Travemunde reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Finnlines. Vertaamme hintoja ja aikoja Malmö - Travemunde, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Ruotsi Saksa parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Göteborg - Kiel
  • Trelleborg - Rostock
  • Trelleborg - Sassnitz
  • Trelleborg - Travemunde

Varaa kaikilta suurimmilta Malmö Travemunde liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Malmö Travemunde lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Malmö Travemunde lauttaliput.

Halvat Malmö - Travemunde -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Malmö Travemunde lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Malmö Travemunde lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Malmö Travemunde lauttalippu internetistä AFerry tänään.