Laiva Malmö Kööpenhamina

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 96-risteykset päivittäin
    10 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ruotsi ja Tanska yhdistyvät Malmö - Kööpenhamina reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Oresundbron. Vertaamme hintoja ja aikoja Malmö - Kööpenhamina, ja näytämme sinulle myös hinnat Göteborg - Frederikshavn ja Varberg - Grenaa auttaa sinua saamaan Ruotsi Tanska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Malmö Kööpenhamina liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Malmö Kööpenhamina lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Malmö Kööpenhamina lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Malmö Kööpenhamina lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Malmö Kööpenhamina lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Malmö Kööpenhamina lauttalippu internetistä AFerry tänään.