Laiva Mahon Palma

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • harvoin risteykset
    5 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Mahon - Palma on sisäinen matka Baleaarit tällä hetkellä reitillä Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Mahon - Palma, ja näytämme sinulle myös hinnat Ciutadella - Alcudia jotta voit päästä käsiksi Baleaarit parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Mahon Palma liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Mahon Palma lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Mahon Palma lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Mahon Palma lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Mahon Palma lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Mahon Palma lauttalippu internetistä AFerry tänään.