Laiva Mahon Barcelona

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    7 tunti
    Saat hinnan

Baleaarit ja Espanja yhdistyvät Mahon - Barcelona reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Trasmediterranea. Vertaamme hintoja ja aikoja Mahon - Barcelona, ja näytämme sinulle myös hinnat Ciutadella - Barcelona ja Mahon - Valencia auttaa sinua saamaan Baleaarit Espanja parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Mahon Barcelona liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Mahon Barcelona lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Mahon Barcelona lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Mahon Barcelona lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Mahon Barcelona lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Mahon Barcelona lauttalippu internetistä AFerry tänään.